19. helmikuuta 2017

KUVAPOSTAUSTA


Kuvapostaukset olivat iso juttu blogimaailmassa useampi vuosi takaperin ja niitä tuli toteutettua muutaman kerran lukijoiden toiveesta vanhan blogin puolella. Kyseisiä postauksia en ole nähnyt vähään aikaan seuraamieni blogien puolella, mutta ajattelin pistää nostalgian vuoksi postausta pystyyn. Olisi mahtavaa nähdä myös teidän lukijoiden versioita kyseisestä postauksesta eli jos tekin innostutte pistämään omaa kuvapostausta pystyyn niin laitelkaa ihmeessä linkkiä kommenttiboksiin. Olkoon tämä virallinen haaste teille!

Jos joku ei tiedä/muista, miten kuvapostaus toimii niin tässä ohjeet: Te lukijat kerrotte kommenttiboksiin eri asioita, joita haluatte minun kuvaavan. Näistä esimerkkejä mm. lempihedelmä, itselle rakas asia, keittiö, maisema ikkunasta jne. Käytännössä mitä vain! Kuvattavien asioiden ehdotuksen jälkeen otan kommenttien perusteella kuvia ja teen niistä 1-3 postausta kuvattavien asioiden lukumäärän perusteella. Itse olen aikaisemmissa postauksissa kuvannut mm. hammasharjaa eli luovuus on erittäin sallittua :-D Pistäkää siis kommentteja kehiin ja vaikka useampaa ehdotusta tulemaan, jotta saadaan ehkä jopa useampi postaus ulos! Ja tosiaan pistäkää ihmeessä omaa postausta pystyyn ja laitelkaa linkkiä tulemaan. Nämä ovat musta jopa kivempia kuin perinteisemmät kysymyspostaukset. Aikaa pistää ehdotuksia kuvattavista asioista perjantaihin asti niin kuvailen postaukset viikonloppuna valmiiksi. Nyt kohti kauppaa, toivon mukaan olette tästä yhtä innoissaan kuin minä :-D

9 kommenttia:

 1. ei vitsi!! muistan kun itekin joskus innoissani tällasen postauksen oon tehnyt! hihii. mutta tässä nyt joitain ehdotuksia: kahvihetki, aikainen aamu, kuva hetkestä jolloin tunsit itsesti onnelliseksi, lemppari kohta kotona :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. bloggausnostalgia kunniaan siis :-D kiitos näistä!

   Poista
 2. Hei tää on kiva idea, oonkin unohtanut tälläiset postaukset kokonaan! Täytyy laittaa muistiin jos joskus itsekin toteuttaisin :D
  Tässä kuvausehdotuksia sinulle: lempiruoka, lempparikengät, vaatekaappi, alakoulun koulukuva!

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. alakoulun koulukuva on kyllä haastava, kun kaikki kuvat on 200 kilometrin päässä, mutta muuten kyllä pistän kameran laulamaan :-)

   Poista
 3. Lemppari herkku, mistä pidät ulkonäössäsi, joku ns. turha tavara, mistä et voisi luopua, sinä ilman meikkiä, ihana paikka Turussa, paras meikkituote minkä omistat, luottovaate.

  Tossa nyt muutama mitä tuli mieleen :-D Nää oli kyllä parhaita! Saa nähdä, jos tulisi itsekin tehtyä samanmoinen :-)

  VastaaPoista
 4. Ihana idea! Mua kiinnostais tietty asukuvat, potretit, ylipäätään henkilökuvat. Sitten vaatteet ja sisustusdetailit :)

  VastaaPoista
 5. Tosi kiva idea! Täytyy joskus toteuttaa omassakin blogissa! :D

  Lempi asiani, päivän pelastus, juoma josta en luovu, paras, joku kaunis asia ulkoa

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
 6. Ihanaa, takas vaan nämä! Kunnon nostalgisoinnit tuli, kun muisteli omia kuvapostauksia! :D

  Tässä mun ehdotukset: lempimuki, mielenkiintoisin kengänpohja, kello, inhottava asia & huono hiuspäivä

  VastaaPoista
 7. nämä on kyllä kivoja! ehdotuksia: aamupala, koulukirjat, lempikangaskassi, lempikirja ja meikkipussin sisältö!

  VastaaPoista