21. maaliskuuta 2017

MY (SNAPCHAT) MONDAY

Päätin tosiaan tehdä tälläisen suht huolettoman my day-postauksen ilman sen erikoisempia paineita. Kuvista huolen piti tosiaan ihan puhelimen kamera ja sovelluksena Snapchat sekä VSCO. Itse tykkään lukea muiden bloggaajien rentoja kuulumispostauksia ja puhelinkuvat ovat aina välillä just jees! Tykkäsin tehdä tätä tosi paljon ja toivon, että tekin tykkäätte tälläisistä postauksista. Pitemmittä puheita aloitetaan katsaus meikäläisen maanantaihin :-)


Herään ulkoa kajastavaan valoon yli kymmenen minuuttia ennen herätyskelloa. Selailen eri somekanavat läpi ennen ylös nousemista ja ehdin vielä tökkimään vieressä nukkuvaa miehekettä hereille ennen ylösnousemista. Jutellaan hetki kaikista viime yön ihmeellisistä unista.

Selviydyn aamuiselle meikkipisteelleni eli sohvan nurkkaan möllöttämään. Katselen meikkaillessa samalla aamutelkkaria ja uutisia. Mieheke vihaa sitä, kun meikkaan sohvalla, sillä meikit myös jäävät tänne meikkaamisen jälkeen :-D #pahatapavolmiljoona


Aamupalaksi aina niin hyviä riisikakkuja avokadotahnalla, jonka teen tämän ohjeen mukaan. Syön siis tota samaa tahnaa niin pastan, nachojen tai leivän päällä. Taipuu aika mukavasti moneksi! Tämän viikon ruokailuista tarkempaa juttua tulossa tosiaan ruokapäiväkirjan yhteydessä.

Meikit naamassa ja hiukset luonnontilassa. En osaa pitää hiuksia auki, joten vedän hiukset kiinni ennen kampukselle lähtöä.


Jalassa tänään mammafarkut ja älyttömän likaiset nilkkurit, jotka voisi lähipäivinä kyllä putsailla. Lähdin vähän turhan myöhään, joten pyöräilyyn saa pistää vauhtia, etten myöhästy...

Koululla ajoissa ja aikaa jäi hengityksen tasaamiseen ihan mukavasti! 


Päivän ensimmäisenä luentona vuorossa ravitsemusta liittyen ikääntyneiden fysioterapiaan. Olo on aika levoton ja keskittyminen tuottaa vaikeuksia.

Lounaaksi salaattia, sillä tarkastin onneksi eilen kouluruokatarjonnan ja päätin mennä tänään omilla eväillä! Lisäksi olin ostanut moniviljasämpylän, ettei salaatin puputtaminen tuntuisi niin yksitoikkoiselta. Seuraavaksi luvassa luentoja neljään saakka ergonomian ja hengitysfysioterapian parissa.


Takaisin pyörän selkään ja kaupan kautta kotia kohti! Päivä loppui hyvään kohtaan, sillä mojovan päänsäryn takia keskittyminen kävi viimeisen tunnin aikana melko tuskaiseksi.

Rakkautta on suht iso kauppa kodin lähellä ♥ Ostoksia ei tänään tullut paljoa, sillä huomisen ja ylihuomisen ruuanteko kamppeet löytyvät jo kotoa. Meillä on tosiaan viikobudjettina kahdelle hengelle 50 euroa viikon ruokaostoksiin. Lisäksi ostetaan koulussa lounaita, jos on pitkiä päiviä.


Vihdoin kotona ja ruokaa nassun edessä... Tänään safkailin tosiaan pestopastaa kirsikkatomaateilla, sillä ei ollut minkäänlaisia pitkän kaavan kokkailu fiiliksiä. Miehekkeen piti tehdä tänään ruokaa, mutta sille tulikin yllättävä meno, joten askartelin itselleni tälläisen hyvän pikaratkaisun. Ruuanlaiton aikana (eli pastan kiehuessa...) siivosin melkein koko keittiön hetken mielenhäiriössä ja jatkoin vielä syömisen jälkeen.

Keittiö suhteellisen siisti, koneellinen pyykkiä pyörimässä ja yksi terapeuttinen jakso Gilmoren tyttöjä katsottu, joten siirryn koulujuttujen sekä blogien pariin.


Skippasin ryhmäliikuntatunnin ja päätin jäädä joogailemaan kevyesti kotiin. Valitsin Youtuben ihmemaailmasta 30 minuutin Power vinyasa -joogan, johon olin suht tyytyväinen. Joogassa tehdään välillä liikkeitä, jotka saavat ainakin meidän fyssariopiskelijoiden niskavillat pystyyn. Esimerkkinä hermovenytykset, jotka lähinnä ärsyttävät hermoa ja joogan jälkeen voikin saada riesakseen ikäviä säteilyoireita käsiin tai jalkoihin, kun hermoja on turhaan venytetty.

Joogailun ja nukkumaan menon välissä tuli käytyä suihkussa (en aamuisin jaksa :-D), syötyä iltapalaa ja katsottua miehekkeen kanssa HBO:ta. Nukkumaan ei päästy ihan niin ajoissa kuin olisin toivonut, mutta tämän pituisen yöunet todennäköisesti riittävät! 

Mitä mieltä olette tälläisistä postauksista?

5 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin tästä! Lisää vaan tulevaisuudessakin My day-postauksia! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan älyttömän inspiroiva blogi! Löysin tän vasta ihan äsken ja todellaki liityn lukijaks :D
  http://emily-now-or-never.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Nää postaukset on kyllä kivoja! Ihanan kuuloinen päivä :-)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Tykkään!! Pitää itsekkin laittaa toteukseen tälläinen! :)

  aveclotta.blogspot.fi

  VastaaPoista