25. helmikuuta 2017

3X LAUANTAI


Tähän lauantaihin on kuulunut mulla sängyssä pitkään makoilu, hyvä aamupala, liikaa somea sekä punaiset huulet, joita en todennäköisesti jaksa koko päivää pitää epäkäytännöllisyyden takia. Lukiossa mulla oli huulipunaa yhteen aikaan lähes joka päivä ja kirkkaan punaiset huulet oli se oma juttu, mutta pikku hiljaa se vaihe hävisi jonnekin enkä ole oikein osannut enää huulipunaa käyttää. Ehkäpä tässä taas vähitellen! Huulipunassa on kuitenkin oma fiiliksensä ja sillä saa kasvoihin ihanasti eloa sekä ryhtiä. Uusi sävy, inspaava sävy olisi myös mahtava löytää, mutta ehkä aloittelen vanhoilla punilla ja katson innostunko niistä taas :-)

Tänään pitäisi ehkäpä jaksaa vielä siivoilla kaveriviikonloppu vol. kakkosta varten ja edelleenkin olen maailman surkein siivooja (tai lähinnä sen aloittaminen on turhan vaikeaa...). Onneksi mieheke yllätti ja oli imuroinut eilen, joten itselle jää vähemmän hommaa hoidettavaksi. Onhan tuolla sotkuista hellaa, sekaisia tasoja sekä tiskivuori odottamassa, ettei ihan tylsää kuitenkaan tulisi :-D Asiasta vielä kolmanteen: Harjoittelua enää kaksi viikkoa jäljellä! On hurjaa, miten nopeasti aika menee tuolla, kun vasta nyt alkaa tuntua, että hommasta saa kiinni ja on tottunut paikan tavoille. Bloggaustahti todennäköisesti paranee tässä pikku hiljaa, kun valoakin alkaa olemaan enemmän ja harjoittelun jälkeen on enemmän aikaa tehdä tätä rakasta harrastusta. Mahtavaa lauantaita teille kaikille ja ei niin mahtavaa siivousta mulle!

7 kommenttia:

 1. Kuulostaa aivan mahtavalta lauantailta!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siivoamista lukuunottamatta kyllä :-D

   Poista
 2. Todella kivan herkkiä nämä postauksen kuvat :) Jo niitä katsomalla sai todella rennon fiiliksen!

  Huulipunat olivat monia vuosia intohimoni meikeistä ja sitten tapahtui samainen kuin sinulle eli se hetkeksi laantui. Kuitenkin kuluneen vuoden aikana tykästyin niihin uudelleen todella paljon :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia! kiva, kun muilla on samoja kokemuksia :-)

   Poista
 3. Ihana lauantai! Oot kyllä niin oikeassa huulipunan kanssa :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva olla aina välillä oikeassa :-D

   Poista
 4. Tosi kiva blogi sulla! :)
  http://nataliealexandras.blogspot.fi/

  VastaaPoista